grön smiley

Vi vill inleda det nya året 2022 med att påminna om Boomerangtvätts tre kärnvärden som du som kund ska förvänta dig. För oss är det viktigt att värna om dig som kund, vår miljö och alla medarbetare.

 

 

Kundfokus – Vårt kundlöfte

Du som kund ska förvänta dig god planering. Förvänta dig att vi håller utlovade tider och strävar efter att göra rätt från början. Vi tror på god affärsetik, kompetens och yrkesskicklighet. Därför har vi valt kundfokus som ett av våra tre kärnvärden. Skulle du av någon anledning vara missnöjd med något arbete vi utfört är det viktigt för oss att få veta det.

Hållbarhet

Vi strävar efter att utveckla vår bransch i en hållbar riktning! Därför erbjuds du det mest skonsamma och miljövänliga alternativet som finns på marknaden. Vi prioriterar användning av förnyelsebara resurser för att minska vårt klimatavtryck. Vi vill göra allt vi kan för att minska verksamhetens avtryck. Därför har vi även valt att köra eldrivna fordon och har solpaneler installerade på kontorets tak.

Kvalitet

Vi erbjuder den allra senaste tekniken inom skonsam rengöring och Ultrarent vatten. En metod som är den i särklass mest effektiva metod inom tvätt och rengöring. Ultrarent vatten tar effektivt bort mögel, sot, smuts, svamp och alger m.m. Vi garanterar att du som kund kommer bli nöjd, rentutav förbluffad över slutresultatet. Skulle du inte bli det så kommer vi och gör om arbetet.