Marktvätt

Trätrall och stenläggningar behöver skötas och hinns inte alltid med. Vi hjälper dig komma ikapp utomhus på ett helt naturligt sätt.

Stenplattor och trätrall utomhus utsätts för många påfrestningar som mossa, alger och svamp. Om detta inte rengörs åldras markytan i förtid. Vilket i sin tur kan leda till både dyra ombyggnationer och reparationer. Regelbunden marktvätt förlänger livstiden på materialet. Tidningen Vi i villa föreslår 5 bra metoder här, som du kan göra själv. 

Eller så anlitar du Boomerangtvätt som tvättar helt miljövänligt med 100% Ultrarent vatten. Vilket också fungerar som ett algmedel och motverkar ny påväxt.

  • Kostnadseffektivt

    Arbetet utförs från marken dvs. inga kostnader för byggnadsställning/ skylift.

  • Miljövänligt

    Välj det mest skonsamma och miljövänliga alternativet som finns på marknaden.

  • Synligt resultat

    Det ultrarenade vattnet drar åt sig smuts likt en svamp och det lämnar heller inga restprodukter kvar.

Hur går det till?

Vi använder effektiva metoder där vi på ett naturligt sätt och utan kemikalier rengör markytan. Föroreningar, smuts och ogräs ger ett tråkigt intryck. Vi ser till så att utomhusmiljön ser välkomnande och fin ut!

Vi anpassar rengöringen och dess intervaller efter behov. Välkommen att teckna abonnemang där vi rengör din stenläggning/trätrall till ett mycket förmånligt pris.