Entrétvätt

Låt dina kunder slippa dålig lukt, fimpar och annat otrevligt i dörren. Med Entrétvätt upprätthålls en ren och välkomnande atmosfär.

Alla fastigheter utsätts för olika påfrestningar. Närheten till krog och nattliv kan dra till sig ovälkomna besökare. Innanför er dörr finns säkerligen goda städrutiner och en välkomnande miljö. Vi hävdar att dina kunder bör få ett lika gott intryck och mötas av en ren och fin miljö redan utanför dörren. Innehållsrik artikel om vikten av en välkomnande entré från Boon Edam finns att läsa här. 

På grund av stor efterfrågan har vi tagit fram tjänsten entrétvätt som skräddarsys efter era utmaningar och er närmiljö.

  • Kostnadseffektivt - Låg kostnad stor inverkan på första intrycket

  • Miljövänligt - Inga kemikalier, Ultrarent vatten och hetvatten

  • Synligt resultat - Se skillnaden och känn den rena lukten

Hur går det till?

Vi anpassar rengöringen och intervall efter fastighetens behov och era önskemål. Vanliga insatser och önskemål från våra kunder är bortplockning av löst skräp, rengöring av vägg, glas, skyltar, dörrar och mark.

Välkommen att teckna ett abonnemang där vi tar hand om din entré till ett mycket förmånligt pris. Det är en omtanke som era kunder kommer sätta stort värde på.

Entrétvätt, bilden visar en kunds rena glasdörrar och entré