Fönster och glas

Vi erbjuder rena fönster med Ultrarent vatten och förutom detta, en ökad livslängd på fastighetens fönster och glas. En friskare glasyta och tvätt av bleck och spröjs ingår alltid.

På Boomerangtvätt värnar vi inte bara om miljön utan också att vårda och ta vara på det som kunden har.  Rengöring med Ultrarent vatten är skonsamt, lämnar ett riktigt bra resultat samt hämmar dammbildning och återväxt av alger på den ytan som vi rengör. 

Hur går det till?

Vi arbetar följaktligen med lätta kolfiberstänger från marken och kan nå upp till fönster 20 meter från marken. Ultrarent vatten matas till fönstret med lågtryck och putsas med en borste. Se bild från Vallastaden i Linköping.

Observera att vid tvätt av fönster på hög höjd utifrån så blir resultatet bra och rent. Dock ingen garanti att varje liten fläck går bort, som man kan förvänta vid traditionell fönsterputs. Detta för att personalen omöjligt kan se små detaljer nerifrån marken.


Ultrarent vatten har fler fördelar

Det finns ytterligare fördelar med metoden. Ultrarent vatten fungerar som ett anti alg och mögelmedel. Sporer och smuts försvinner, som annars binder fukt till spröjs och fönsterkarm. Återsmutsning hämmas till viss del då fönsterytan blir väldigt neutral (icke statisk).

Vi rekommenderar starkt en studie som gjordes av försäkringsbolaget Folksam. Enligt studien har Ultrarent vatten lika bra rengörande effekt och motståndskraft mot tex alger och mossa som starka kemikalier.

Boka en kostnadsfri demo

Vi kommer och provtvättar en mindre glasyta och Ni får se skillnaden med egna ögon.

 

  • Kostnadseffektivt - från marken utan skylift.

  • Miljövänligt - den mest skonsamma metoden.

  • Synligt resultat - omedelbar skillnad.

Se fler filmklipp på vår Youtubekanal.