Jobba hos oss

Vill du jobba hos oss? Vi lägger stor vikt vid vår personals personliga egenskaper för att vi ska kunna erbjuda en god service och på så sätt ha återkommande kunder.

På vår arbetsplats ska alla anställda trivas och kunna utvecklas. Oavsett befattning vill vi att alla ska känna sig delaktiga och få sin röst hörd. Vårt team består av personer, med olika bakgrund, som är sociala, glada och har en positiv inställning även vid stressiga situationer.

Vi erbjuder:
Ett fritt arbete, vi tror på frihet under ansvar.
Ett aktivt arbete, räkna med rörelse, variation och utmaningar.

Vid frågor om företaget, kontakta oss.

Spontanansökan

Du får gärna skicka in en spontanansökan till oss. Skicka ansökan med CV och personligt brev till jobb@boomerangtvatt.com

Lediga tjänster

Boomerangtvätt jobbar med tvätt av av fönster (inte putsning med skrapa), solpaneler, skyltar mm. hos i huvudsak privatpersoner men även företag och offentlig sektor. Vi erbjuder en attraktiv produkt och tjänst som  är 100% miljövänlig och vi kör dessutom elbilar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för att kunna ge god service och på så sätt ha återkommande kunder!

Du tar stort eget ansvar och är noggrann, strukturerad, ansvarsfull, initiativtagande och positiv samt kan jobba i ett högt tempo. Du trivs i mötet med kunder och kan även sälja in våra tjänster. Tidigare erfarenhet som tex. fönsterputsning eller annat hantverksarbete är starkt meriterande men inte krav. Du trivs med utomhusarbete året runt och att jobba självständigt med anvisningar från kontoret på din körrutt och kundflöde.

-Tjänsten är på heltid och i möjligaste mån året runt.

-Du är van att jobba med kroppen och ha en god grundfysik.

-Du är social, glad och har en positiv inställning även vid stressiga situationer.

-Mycket bra svenska i tal och skrift är ett krav.

-Körkort (B) är ett krav.

Stämmer du in på punkterna ovan så kanske jobbet är rätt för dig.
Här kan du se en video som visar hur det går till att tvätta med ultrarent vatten.
Vi kommer jobba med löpande gallring så vänta inte med din ansökan!

CV och personligt brev skickas till:
info@boomerangtvatt.com

Rollen:
I rollen som säljare kommer du att bearbeta små och stora företag. Du kommer att arbeta med hela säljprocessen som innefattar allt från att identifiera och söka upp kunder till att presentera offerter och göra avslut för att skapa goda affärer. Du kommer ha ett väldigt fritt arbete under ansvar och utgå från hemmet.
Arbetet kan påbörjas omgående med god förtjänstmöjlighet på provision.

Din Profil:
Du har utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med teknisk eller ekonomisk inriktning. Har du goda färdigheter inom försäljningsteknik är det meriterande men inte ett krav, huvudsaken är din personlighet, driv och känsla för att göra affärer. Du får gärna ha arbetat med B2B-försäljning i rollen som utesäljare tidigare. Du har viss kunskap om ekonomi och kan hantera diverse datorprogram.
Har du erfarenhet av fastighetstvätt, fönsterputs och golvvård sedan tidigare är det starkt meriterande men inte krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för att vi ska kunna upprätthålla en mycket god service och på så sätt ha återkommande kunder.
Vi söker dig som tar stort eget ansvar, eget initiativ och din ambition är att ge en professionell och effektiv service. Du är strukturerad, ansvarsfull, initiativtagande och positiv samt kan jobba med högt tempo vid behov.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande! Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.