Frågor och svar

Läs vanliga frågor och svar.
Saknar du svaret på just din fråga, skicka oss ett meddelande.

Allmänt

Vi arbetar i huvudsak med Ultrarent vatten och skonsamma preparat vid behov. Boomerangtvätt utför tvätt och rengöring av de flesta underlag.

Vi tvättar:
Uterum
Växthus
Pooltak
Solpaneler

Vi rengör:
Fasader
Trätrall
Stenläggningar
Flaggstänger
Skyltar

Övrigt:
Vi erbjuder en grundlig rengöring av golv inomhus.

Ja, vi arbetar i nästan alla väderlekar! Undantag vid kyla (under -10℃) bokar vi om till annan dag. Detta för att ge varje uppdrag de bästa förutsättningar.

Du kan anlita oss som antingen privatperson, BFR-förening eller företagare.

Abonnemang

Vi jobbar med fasta priser och utgår ifrån tre husstorlekar. Beräkna pris för ditt hus och eventuella tillval här.

Vi tillämpar ingen uppsägningstid på några av våra abonnemang. Gäller alla kunder, privat och företag. Tänk på att avbokning måste ske minst 2 arbetsdagar innan inplanerat besök.

Uppsägning skickas med mail till info@boomerangtvatt.com. Vi har ingen bindningstid däremot ska uppsägning ske senast 2 dagar innan kommande besök.

Ultrarent vatten

Ultrarent vatten är helt vanligt kranvatten som vi  filtrerar och renar från salter, kalk, klor, och tungmetaller. Ultrarent vatten drar åt sig smuts och lämnar inga restprodukter kvar. Inga miljö eller hälsofarliga kemikalier på gräs, buskar och planteringar. Vattnet som är avjoniserat drar åt sig smuts för att återfå sin naturliga balans. Ren magi!

Vattnet spolas ut med vanligt lågtryck precis som genom en vanlig trädgårdsslang. På så vis blir inte ytan som tvättas blötare än nödvändigt. En fasad som tvättats med ultrarent vatten kan målas om redan efter 12 h.

Vi rekommenderar starkt en undersökning gjord av försäkringsbolaget Folksam.

Här kan man läsa hur detta Ultrarena vatten har lika bra rengörande effekt och motståndskraft mot tex alger och mossa som dom starkaste kemikalierna i studien!

Kemisk-teknisk produkt

Vid till exempel större algpåväxt på ett tak rekommenderar vi kemisk-teknisk produkt att användas vid första tillfället. Efter det brukar det räcka att arbeta med ultrarent vatten vid nästa besök för att underhålla.

Produkten är biologiskt nedbrytbar och det påskyndas av t ex. solljus. Effekten av behandlingen sitter i även när produkten brutits ner. Det beror på att påväxten är avdödad och ämnen är neutraliserade.

De flesta målande och obehandlade ytor kan behandlas såsom puts, sten, tegel, trä, betong, plåt och takpapp.

Se filmklipp om Boomerangtvätt och våra tjänster på vår Youtubekanal.