Om oss

Vi är specialister på rengöring utomhus och våra kunder är både privatpersoner och företag. Vår metod med Ultrarent vatten bevisar något fantastiskt! Att det oftast inte alls behövs kemikalier. Visste du att det ultrarenade vattnet drar åt sig smuts likt en svamp och det lämnar heller inga restprodukter kvar. Bra för dig, vår personal och för miljön.

Ibland, vid omfattande algpåväxt, exempelvis på ett tak, rekommenderar vi kemisk-teknisk produkt att användas vid första tillfället. Vi använder en produkt som är så skonsam som möjligt och som är biologisk nedbrytbar. Vid nästa rengöring brukar det räcka med Ultrarent vatten.

Kemikaliefritt alternativ

I första hand arbetar vi med Ultrarent vatten. Du erbjuds då det mest hållbara och kemikaliefria regeringsalternativet som finns på marknaden. Vi tvättar de flesta underlag med ultrarent vatten. Vattnet som används är så rent att det går utmärkt att dricka.

RUT och ROT

Privatkunder ges möjlighet att nyttja RUT och ROT-avdrag.

Vi sköter all kontakt med Skatteverket och avdraget kommer vara gjort när du får din faktura. Vi erbjuder abonnemang på fönsterputs och annan rengöring. Det går också bra att boka ett enstaka tillfälle om du vill prova på vår tjänst.

  • Vi tvättar

    Fönster, Uterum, Växthus, Pooltak och Solpaneler

  • Vi rengör

    Fasader, Trätrall, Stenläggningar, Flaggstänger och Skyltar

  • Övrigt

    Invändig fönstertvätt/puts och Golvvård