Boka fönstertvätt

Tillsammans tar vi fram en plan för dina fönster med fönstertvätt efter behov.

Utvändig fönstertvätt görs med 100% Ultrarent vatten. För det första behöver du inte oroa dig för miljö eller hälsofarliga kemikalier på gräs, buskar och planteringar. Med teleskoputrustning kan vi dessutom tvätta fönster från marken upp till 20 meters höjd. När vi ändå tvättar dina fönster tar vi dessutom samtidigt hand om dina fönsterbleck och spröjs. Det ingår alltid.

Observera att vid tvätt av fönster på hög höjd utifrån så blir resultatet bra och rent. Dock ingen garanti att varje liten fläck går bort, som man kan förvänta vid traditionell fönsterputs. Detta för att personalen omöjligt kan se små detaljer nerifrån marken.

Invändig fönsterputs utförs traditionellt med fönsterskrapa.

Boomerangtvätt erbjuder ett miljövänligt alternativ inom fönsterputs som är kostnadseffektivt och lämnar ett fantastiskt resultat!

Bokning av fönstertvätt – se ditt fasta pris direkt.

Börja med att boka in ett första besök, efter det har vi mycket fina priser på abonnemang. Bokningen är fyra steg, i steg 4 får du ditt totala pris. Vi tar hand om allt gällande RUT/ROT-avdrag  Inom 2-3 arbetsdagar hör vi av oss med förslag på tid.

Vilka tjänster är du intresserad av

fönstertvätt med ultrarent vatten

På vilka orter finns Boomerangtvätt?

Vi jobbar i hela Värmland och Östergötland.

Läs mer om Ultrarent vatten!