Taktvätt

Boomerangtvätt erbjuder ECO taktvätt och takbehandling till fasta priser. Vårt löfte är prisvärd och miljövänlig takvård.

Takets uppgift är ska skydda fastigheten med likheter av ett paraply. Genom takvård kan både skador och renoveringar/byte av tak förebyggas.  Vi tvättar och/eller behandlar taket så att smuts, mossa, alger och lav försvinner.

Varför prioritera takvård?

Ett rent och vårdat tak höjer värdet på fastigheten och fördelarna är många. Ett synligt resultat och en omedelbar skillnad. Visste du att mossa på ett tak kan leda regn och smältvatten ner bakom tegelpannorna och in i fastigheten? På ett rent tak leds vatten bort. Ytterligare en fördel är att effektivt förebygga frostsprängning, dvs när fuktiga tegelpannor expanderar vid minusgrader och spricker.

Metoder

Vi arbetar med två etablerade metoder för takvård till fast pris.

Lämpligt för de flesta tak med ett omedelbart synligt resultat. Vi rensar hängrännor och taket tvättas helt giftfritt och utan takklättring. Givetvis städar vi undan på marken efter avslutat arbete.

Rekommenderas innan installation av solpaneler.

Metoden används i huvudsak vid omfattande algpåväxt eller för tak som är 5 år eller äldre. Taket behandlas med en skonsam kemisk-teknisk produkt som är biologiskt nedbrytbar och är långtidsverkande.

En grundlig av taktvätt med ultrarent vatten, rensning av hängrännor och slutligen en takbehandling. Takbehandlingen kommer att vara långtidsverkande och skydda taket mot algpåväxt.

Boka en demo

Taket och dess förutsättningar avgör vilken metod som är lämplig. Vi besöker alltid fastigheten för att göra en bedömning innan arbete påbörjas. Boka ett besök och en gratis demo där vi tvättar 1 m2 tak.

Besök gärna vår Youtubekanal!