handslag vid tvättbilarna

Den 1 mars 2022 slog vi upp portarna i huvudstaden! Första tvättbilen är på plats och arbetet är i full gång. I dagsläget finns Boomerangtvätt i Östergötland och Stockholm. 

 

– Vi kommer satsa initialt på tralltvätt, fasadtvätt, taktvätt och fönsterputs med ultrarent vatten. Jag ser stora utvecklingsmöjligheter och om ett år ska vi  ha minst 2-3 bilar här igång, berättar Ulf Kraft som är platschef i Stockholm. Allt efter att uppdragen blir fler och fler kommer rekryteringen till Stockholmsteamet starta på allvar. Ett arbete med mycket frihet och samtidigt ansvar i ett företag och bransh där resultaten blir omedlebart uppenbara för kunden. Så det gäller att göra sitt bästa i alla lägen och det gör vi,  tillägger Ulf.

Bakom Boomerangtvätt står Jimmy Farsbo som berättar att Ulf Kraft har en mycket bred kompetens och erfarenhet av företagets alla tjänster. Något som har varit väldigt viktigt för oss under rekryteringen av platschef.  Jimmy tillägger han nu är säker på att Ulf  är rätt person på rätt plats.

– Det känns både roligt och inspirerande att vi på kort tid kan ta nästa steg i företagets utveckling och etablera oss i Stockholm. Marknaden i Stockholm är stor och gensvaret så långt har varit över förväntan!  Kunder vi möter känner en stark trygghet för hur vi utför våra tjänster, samt att vi uppfyller deras miljömål fullt ut. Sammantaget känner vi en stor tilltro till Boomerangtvätts framtid, säger Jimmy Farsbo.

Du vet väl att Boomerangtvätt erbjuder hållbar rengöring för både hem och företag?
Kontakta oss här.