Jimmy Farsbo med familj på en klippa vid havet

Jimmy Farsbo är grundare och VD till företaget Boomerangtvätt i Ljungbro.
Ett företag präglat av service, pålitlighet och med en riktigt bra tjänst som underlättar vardagen.

– Idén till Boomerangtvätt väcktes då jag såg ett behov, inte minst hemma hos oss. Man vill ha tid till annat men samtidigt gör det så stor skillnad för helhetsintrycket om fönstren är rena. Så där föddes idén i kombination med att jag kände till det Ultrarena vattnet sedan tidigare. Det som inspirerar mig mest i detta är utveckling! Oavsett om det gäller en produkt eller en tjänst så älskar jag att finslipa och förfina, berättar Jimmy.

Namn: Jimmy Farsbo
Född: Sommaren 1983
Familj: Sambo och två barn
Intressen: Boll och motorsport, matlagning och fixa med huset
Favoritmat: Husmanskost
Drömresa: Maldiverna, Hawaii eller Phi Phi Islands
Största Merit: Vunnit EM-deltävling i Rallycross

 

Jimmy och det Ultrarena vattnet
Jag fascineras av att man med en så naturlig produkt som vanligt vatten kan få fram så extremt bra egenskaper! Resultatet blir i många fall lika bra som med kemikalier och ibland bättre då du tar bort det statiska från ytan så partiklar inte dras mot tex fönstret.

Företagsnamnet
Vi jobbar med återkommande besök i form av abonnemang och vill med Boomerang förmedla just det, att vi kommer tillbaka.

Viktigt att klimatkompensera!
Förutom vattnet som vi varit inne på så kommer vi att köra med elbilar till hela yrkeskåren, vi har har en stor anläggning med solpaneler på kontorets tak (17kW) och den el som behöver köpas är förnyelsebar.
Hoppas att vi kan få hjälpa er mer just ert hus. Jag lovar att vi ska göra allt för att göra er nöjda! Det känns bra att inte utsätta dig som kund och vår personal för farliga kemikalier och aerosoler. En god sak för miljön helt enkelt. Använd koden ULTRAFINT2021 och få 50% rabatt på din första inbokade tvätt. Här bokar du online.

Allt Gott!
Jimmy Farsbo