vad är ultrarent vatten? här visas tvättbilen med reningsverk

 

Ultrarent vatten, helt vanligt kranvatten som har filtrerats. Resultatet blir ett avjoniserat vatten som absorberar och löser upp smuts från underlaget som rengörs. Ultrarent vatten blir mer än 100 gånger renare än det ursprungliga kranvattnet. Men hur fungerar det och vad är egentligen ultrarent vatten?

Förklaringen är att ultrarent vatten söker sig till, löser upp och absorberar smuts för att återställa sin naturliga balans. Vattnet har en låg ytspänning och fungerar som en svamp och suger åt sig partiklar. Genom att dra nytta av den naturliga processen kan vi på Boomerangtvätt rengöra helt utan kemikalier.

Vi tvättar med en mjuk borste och lågtryck med endast ett par liter vatten i minuten. Därför torkar de rengjorda ytorna riktigt snabbt efter rengöringen. Glasrutor behöver inte ens torkas, då det ultrarena vattnet inte lämnar kalkfläckar eller avlagringar. Vi kan därmed tvätta dina fönster i direkt solsken och fortfarande leverera ett perfekt resultat.

 

Hur tas ultrarent vatten fram?


Vid framställan av ultrarent vatten kopplas kranvatten till filteranläggningen. Vi renar vattnet i tre steg och får fram ett rent H2O.

Vid reningen försvinner:
– kalk,
– klor
– salter
– mineraler
– tungmetaller
– andra föroreningar.

 

Vilka användningsområden finns?

Ultrarent vatten kan användas på de flesta ytor och gör det möjligt att ta sig an omfattande projekt med samma rengöringsmetod. Metoden lämpar sig från allt till tvätt av fönstren på villan till rengöring av hela industribyggnader.

Vi är specialister på tvätt och rengöring utomhus och arbetar mot både privatpersoner och företag. Privatkunder kan självklart använda sig av RUT & ROT-avdrag och vi erbjuder abonnemang på fönsterputs och annan rengöring.

 

Skonsam och effektiv rengöring

Ultrarent vatten rengör effektivt och med minimal miljöpåverkan då metoden är helt kemikaliefri. Rengöringen lämnar inga skadliga rester kvar på gräs buskar och planteringar. Därför har tillvalet tvättning av växthus (2 ggr/år) blivit allt mer populärt. Växthuset är en plats där ingen vill använda kemikalier.

Att du och vår personal inte utsätts för kemikalier och gifter är viktigt för oss och något vi är stolta över. Det faktum att produkten består av 100% vatten gör att den är helt allergivänlig och därmed aldrig triggar reaktioner.

Med hjälp av vår vattenanläggning och ultrarent vatten tvättar vi inte bara våra kunders hus och lokaler, vi hjälper också till att bidra till en hållbar miljö.

För dig som vill veta mer om ultrarent vatten rekommenderar vi denna förstudie. 

 

 

Varför använda kemikalier när det inte behövs?
Vi vill ändra på detta – mot en framtid med mindre gifter!

 

 

Här kan du som privatperson räkna fram ett pris och boka din första tvätt. 
Offertförfrågan företag.