Utvändig fönstertvätt med ultrarent vatten

Vi tvättar dina fönster med ultrarent vatten som är närmare 200 gånger renare än vanligt kranvatten. Du får en miljövänlig fönstertvätt som är kostnadseffektiv och lämnar ett fantastiskt resultat!

 

Vi tycker också att det är snudd på magi, att det går att tvätta fönster helt utan kemikalier. Det ultrarena vattnet framställs genom filtrering vi gör i tre steg. Anläggningen avlägsnar salter, mineraler och andra föroreningar.

Ultrarent vatten – inget annat

Hemligheten bakom magin är att det ultrarena vattnet splittar bindningarna mellan själva underlaget och smutsen. Förutom vanlig smuts kan även ingrodda kalkfläckar och föroreningar tas bort helt utan kemikalier.

Arbetet utförs från marken med lätta skaft med borste där vattnet sipprar ut. Samtidigt som dina fönster blir rena tvättar vi också dina fönsterbleck, det ingår. Vi har möjlighet att tvätta fönster upp till hela 20 meters höjd.

Abonnemang

Fönstertvätt med ultrarent vatten är en tjänst du kan boka för enstaka tillfälle eller teckna abonnemang på. Det beror såklart helt på dina önskemål och behov. Hur ofta ett fönster behöver tvättas beror på bostadens läge, exempelvis om det är tungt trafikerad närmiljö.

Vi erbjuder abonnemang på fönstertvätt med intervallerna 4 ggr/år och 6 ggr/år och tillämpar ingen bindningstid. Du ska vilja stanna som kund och därför behövs inga krångliga avtal tycker vi.

RUT-avdrag

Som privatperson har du förmånen att nyttja ditt RUT-avdrag när du anlitar oss för fönstertvätt i ditt hem. Vi sköter all kontakt med Skatteverket och 50% på arbetskostnaden är redan borttaget när du får din faktura. Läs mer här om vad som gäller för RUT-avdrag.

Miljöaspekter

Intresset för tvätt och rengöring med ultrarent vatten ökar ständigt och vi är stolta över vårt breda utbud och tvätt och rengöring till våra kunder. Vi ser ljust på framtiden och arbetar med marknadens mest miljövänliga tvätt och rengöringsmetode.

Vi är aldrig nöjda utan följer forskningsrapporter och tar del av nya innovationer. Vårt erbjudande till dig som kund är det senaste och absolut bästa inom miljövänlig tvätt.

För att minska klimatavtrycket ytterligare har vi valt att köra våra bilar på 100% el.

Erbjudande

Bor du i Linköping, Ljungsbro, Norrköping, Motala, Mjölby, Boxholm eller Åtvidaberg? Ta del av vårt prova-på erbjudande och boka en miljövänlig fönstertvätt. Du får 50% rabatt på första tvätten utöver RUT-avdraget.

Ange värdekoden: ULTRAFIN2021 när du bokar.

Erbjudande gäller nya kunder och en gång per hushåll.

Boka här!